Despre Companie

Bgtransparenttop

FPC „Exfactor-grup” SRL a fost înfiinţată în anul 2001 şi a început să-şi desfăşoare activitatea în sfera comerţului. În scurt timp Compania şi-a lărgit sfera de activitate şi anume în domeniul construcţiilor  astfel că în anul 2004 a început construcţia unui bloc de locuit cu 40 de apartamente  pe bulevardul Dacia 49/8, mun. Chişinău, care în septembrie 2005 a fost dat în exploatare.

În acelaşi an a fost începută construcţia unui alt bloc de locuit cu 80 de apartamente, pe str. Andrei Doga 2/1, cu parcare subterană în două nivele. Casa a fost dată în exploatare în primul trimestru al anului 2007. Tot la acest Complex locativ a fost preconizat şi realizat un teren de joacă pentru copii şi spaţii de menire social culturală.

În anii 2007-2009 SRL “Exfactor - Grup” a edificat unul dintre cele mai frumoase Complexe locative din sect. Buiucani, pe str. Alba Iulia 77/5-77/6 având 237 apartamente. Complexul a fost dotat cu 53 de locuri de parcare subterană, cu teren de joacă pentru copii, şi spaţii de recreare. 

În scurt timp Compania noastră a bucurat clienţii săi cu un nou proiect pe care l-a finisat în 2010 şi anume a fost construit şi dat în exploatare blocul locativ de lux cu 46 de apartamente cu garaje la etajul soclu pe str.Botanica Veche 2. Ca şi la celelalte proiecte şi la această casă a fost preconizat teren de joacă pentru copii, spaţii de recreare pentru locatari, curte îngrădită.

 A urmat blocul locativ de pe str.Botanica Veche, 45 la care s-a finalizat construcţia  şi s-a dat în exploatare în luna august 2011. O casa de invidiat amplasată într-o zonă liniştită cu zonă de agreement, teren de joacă pentru copii.   

La blocul locativ  de pe str.Calea Orheiului 111/8 construcţia a început in anul 2010. Acest bloc locativ a fost dat în exploatare în decembrie 2012.

Complexul High Park din str. Trandafirilor 2/2 a fost pentru Compania noastră o provocare. Acest complex locativ va fi unical in felul sau in mun. Chisinau prin urmatoarele caracteristice: un numar mic de apartamente (36 la numar) si ca regim de inaltime 6-7 nivele. Totodata se va numi la fel "Casa deşteaptă", pentru ca fiecare din proprietari va avea posibilitatea sa-şi instaleze in propriul apartament un sistem de monitorizare prin Internet pentru a porni şi opri incalzirea autonoma, a vedea consumul contoarelor şi mişcările prin apartament etc. Complexul locativ High Park urmeaza a fi dat in exploatare in trimestrul IV 2013.

In curs de edificare sunt şi complexele locative din sectoarele Botanica şi Rîşcani, la care a inceput construcţia în trimestrul al treilea 2011 şi se va finaliza in primul trimestru 2014. Tot pentru anul 2014 avem planificat darea in exploatare a Complexului locativ din str. Sadoveanu 11/1 şi 11/2.

Acestea sunt doar citeva din proiectele realizate si cele ce urmeaza a fi edificate.

Toate blocurile sunt proiectate cu o stabilitate seismică pînă la 9 baluri. Ceea ce e specific Companiei noastre este construcţia exclusivă a caselor din carcasă de beton şi a pereţilor de umplutură din cărămidă sau blocuri din calcar(cotileţ), materiale a căror calitate a fost testată pe parcursul a zeci de ani. La construcţie sunt folosite doar materiale calitative şi sigure. Toate Complexele locative sunt îngrădite. Teritoriile adiacente sunt înverzite, sunt amenajate cu terenuri pentru copii şi locuri pentru odihnă. La momentul dării în exploatare, în apartamente sunt preconizate geamuri termopan cu 5-6 camere, contoare electrice, de apa şi gaz, izolare termică şi acustică, uşi blindate, apeduct şi sistem de gazificare, cablaj pentru televiziune prin cablu şi telefon, sistem de încălzire autonom pentru fiecare apartament.

Noi suntem aleşi pentru calitate, siguranţă şi iar calitate!!!

„Exfactor Grup” - e investiţia în viitorul Dvs. comod şi sigur!

Bgtransparentbottom
© 2017 EXFactor Group Site-ul realizat în web-studio.md