Despre Companie

Bgtransparenttop

FPC „Exfactor-grup” SRL a fost înfiinţată în anul 2001 şi a început să-şi desfăşoare activitatea în sfera comerţului. În scurt timp Compania şi-a lărgit sfera de activitate şi anume în domeniul construcţiilor.

Astfel în anul 2004 a început construcţia unui bloc de locuit cu 40 de apartamente  pe bulevardul Dacia 49/8, mun. Chişinău. În acelaşi an a fost începută construcţia unui alt bloc de locuit cu 80 de apartamente, pe str. Andrei Doga 2/1, cu parcare subterană în două nivele.

În anii 2007-2009 SRL “Exfactor - Grup” a edificat unul dintre cele mai frumoase Complexe locative din sect. Buiucani, pe str. Alba Iulia 77/5-77/6 având 237 apartamente. 

În scurt timp Compania noastră a bucurat clienţii săi cu un nou proiect pe care l-a finisat în 2010 şi anume a fost construit şi dat în exploatare blocul locativ de lux cu 46 de apartamente cu garaje la etajul soclu pe str.Botanica Veche 2. Ca şi la celelalte proiecte, acest bloc  fost amenajat teren de joacă pentru copii, spaţii de recreare pentru locatari, curte îngrădită.

A urmat blocul locativ de pe str.Botanica Veche, 45 dat în exploatare în luna august 2011. O casa de invidiat amplasată într-o zonă liniştită cu zonă de agreement, teren de joacă pentru copii.   

Blocul locativ cu doua scari,  de pe str.Calea Orheiului 111/8,  a fost dat exploatare în decembrie 2012.

Complexul High Park din str. Trandafirilor 2/2 a fost pentru Compania noastră o provocare. Acest complex locativ este unical pentru mun. Chisinau, deosebinduse prin urmatoarele caracteristici: s-au executat fatade ventilate asigurand o aeresire continuu a intregului bloc locativ, un numar mic de apartamente avand ca priveliste intreg orasul, ascensoare panoramice de ultima generatie,   pe acoperisul casei a fost amanejata o terasa cu zone de recreiere. 

In sectoarele Botanica şi Rîşcani au fost edificate complexele locative finalizate in primul trimestru 2014. Tot anul 2014 au fost date in exploatare a Complexului locativ din str. Sadoveanu 11/1 şi 11/2.

Peste doi ani, in anul 2016 s-a dat in exploatare un Comlex locativ din str.Tudor Stisca, 8/1 si 8/2 de circa 500 de apartamente si in anul 2017 inca trei Complexe Locative din str. Hristo Botev,6 si str.M.Sadoveanu,17 si 17/1 si Lev Tolstoi, 74, toate in mun Chisinau.

FPC „Exfactor Grup” SRL a fost înfiinţată în anul 2001 şi a început să-şi desfăşoare activitatea în sfera comerţului. În scurt timp Compania şi-a lărgit sfera de activitate şi anume în domeniul construcţiilor.

In anii de activitate 2004 - 2017, FPC „Exfactor Grup” SRL, a edificat si dat in exploatare in  total 17 Complexe locative si Blocuri de locuit, aproximativ 2150 apartamente, aceia ce constituie peste 270 000 m.p.

De-a lungul anilor FPC “Exfactor Grup” SRL s-a remarcat nu doar in constructia blocurilor locative dar si in construirea obiectelor industriale de importanta nationala si international asa cum ar fi Terminalul Aeroportului Chisinau care este proiect modern cu o arhitectura deosebita sau parcarea multietajata a Aeroportului Internațional Chișinău cu o suprafață de circa 23 000 m.p. compusa din patru etaje și o capacitate de 823 de locuri.

Un alt proiect de exceptie este si Complexul High Park din str. Trandafirilor 2/2. Acest complex locativ este unical pentru mun. Chisinau, deosebinduse prin urmatoarele caracteristici: s-au executat fatade ventilate asigurand o aeresire continuu a intregului bloc locativ, un numar mic de apartamente avand ca priveliste intreg orasul, ascensoare panoramice de ultima generatie,   pe acoperisul casei a fost amanejata o terasa cu zone de recreiere. 

Toate casele noastre au fost proiectate cu o stabilitate seismică pînă la 9 grade. Blocurile locative a  Companiei FPC „Exfactor Grup” SRL au ca structura carcasă de beton şi pereţi din cărămidă,  fiind izolate cu vata minerala, ce garanteaza o izolare fonica si termica trainica. Proiectul fiecarui apartament este bine structurat. In construcţia lor sunt utilizate doar materiale calitative şi sigure. Complexele locative sunt îngrădite, oferind un grad sporit de confort si securitate, teritoriile adiacente sunt înverzite, sunt amenajate cu terenuri de joaca şi spatii de agrement. La momentul dării în exploatare, în apartamente sunt instalate geamuri termopan cu 5-6 camere LowE, uşi blindate, contoare de apa şi gaz, apeduct şi sistem de gazificare, cablaj pentru televiziune şi internet prin fibraoptica, sistem de încălzire autonom.

FPC “Exfactor Grup” SRL construieste pentru Dvs in continuare.

Noi suntem aleşi pentru calitate, siguranţă şi iar calitate!

FPC “Exfactor Grup” SRL - investiţia în viitorul Dvs. comod şi sigur!   

Bgtransparentbottom
© 2018 EXFactor Group Site-ul realizat în web-studio.md