Stoc epuizat

Începutul construcției:
trimestrul I, anul 2017
Finisarea construcției:
trimestrul II, anul 2019
Locație:
sect. Buiucani, str.Alba Iulia
Disponibil:
În Vînzare

Complexul locativ de pe strada Alba-Iulia, 77A este compus din 4 blocuri locative cu 7 și 10 nivele, unde apartamentele blocurilor sunt împărțite în 9 scări.

În construcția Complexului Locativ sunt folosite сele mai avansate tehnologii pentru a construi comod, sigur și calitativ.

Clădirile construcției au carcasă monolită din beton armat, pereții exteriori și interiori  sunt clădiți din cărămidă roșie de la producătorul Macon SA.

Fațada blocurilor este izolată cu vată minerală, pardoseala izolată fonic și termic.

Apartamentele sunt dotate cu  încălzire autonomă individuală : cu cazan de clasa „A” producător german sau italian, cu radiatoare din aluminiu și uscător în baie, contoare individuale de gaz, apă și electricitate, ferestre termopane cu 6 camere și cu 3 rânduri de sticlă.

Scările sunt dotate cu ascensoare silențioase ce ajung până la ambele nivele de parcare subterane.

Teritoriul complexului locativ este îngrădit, amenajat cu spații de agrement și teren de joacă pentru copii, ce dispune de pază 24/24.
Chiar în inima sectorului Buiucani este amplasat, Complexul Locativ de pe strada Alba-Iulia 77A și este înconjurat de puncte comerciale, școli, grădinițe, supermarket-uri, farmacii și secții bancare.    
Planul etajelor
Construcție