Предыдущий проект
(М.Sadoveanu, 11/ 2)

Str.Trandafirilor, 2/2

Bgtransparenttop

Str.Trandafirilor, 2/2

Informaţia despre Complexul locativ “ High Park”

Complexul locativ “High Park” va fi un complex rezidenţial, amplasat în mun. Chişinău în partea centrală a parcului Valea Trandafirilor, înconjurat de zona verde din toate părţile, cu 3 căi de acces spre el.

Acest complex locativ va fi unic în mun. Chişinău prin următoarele caracteristici: un număr mic de apartamente (36 la număr) cu suprafeţele între 140 şi 225 de metri pătrați fiecare locuință şi ca regim de înălţime 6-7 nivele. Totodată Dvs aveti oportunitatea de a instala sistemul " Casa inteligentă", deoarece în casă va fi instalat ciclul "unu" pentru a da posibilitatea  fiecăruia din proprietari să-şi instaleze în propriul apartament un sistem de monitorizare prin Internet a pornirii şi opririi încălzirii autonome, supravegherii consumului contoarelor şi mişcărilor prin apartament.

Sunt prevăzute locuri de parcare subterană, separate, înzestrate cu roletă. Parcarea subterană va fi dotată cu un sistem de securitate modern. Din parcare Ve-ţi putea urca în ascensor deplasându-Vă la etajul dorit. Pe fiecare nivel vor fi câte două apartamente. Totodată, pe acoperișul casei va fi amenajată o zonă de odihnă: terasa pentru locatari, dotată cu baie, televizor, frigider comun şi multe altele.

Complexul va fi îngrădit, iluminat şi înverzit după un proiect modern, cu locuri de odihnă pentru maturi şi locuri de odihnă pentru copii. In curtea complexului vor avea acces doar locatarii sau oaspeţii lor, care vor avea cipuri speciale. Iar la parter, care va avea înălţimea de 4,5 metri, va fi amenajat un centru de agreement pentru locatari (sauna sau Jacuzzi, fitness centru), alte comodităţi. Locurile comune din interiorul blocului vor fi monitorizate de camere video de supraveghere. Locurile comune vor fi finalizate după un proiect - ce va fi efectuat de cel mai profenionist dizainer, conform cerinţelor moderne de trai.

Începând cu nivelul 2-6, vom avea apartamente de diferite suprafețe şi planimetrie, iar înălţimea nivelelor va fi de 3,3m. Rezistenţa construcţiei va fi de tipul carcasa fără grinzi ceea, ce va da posibilitatea fiecărui proprietar să-şi modeleze spaţiul după propriul gust şi necesitate.

Împlutura pereţilor exteriori şi între apartamente, cei care vor ieși pe antreurile comune va avea o grosime de 600mm şi va fi constituit din cărămidă roșie, marca 100 - 250 mm, apoi vată minerală pe interior 50mm şi un perete dublu pe interior 125mm, iar pe exterior încă 100mm de vată minerală, ceea ce va da posibilitatea ca în perioada rece a anului să nu avem pierderi de căldură, iar in perioada caldă să nu se supraîncălzească spațiul. Faţadele blocului vor fi făcute cu sticle cu pachete din 3 straturi de sticlă (“LOW-E”), datorită cărora deasemenea va fi creat un confort mărit a spaţiului. Deasemenea, fiecare apartament va fi dotat cu cîte o terasă, care va avea priveliştea uimitoare in parc. Terasele vor fi deschise, dar pentru securitatea lor, toate vor fi înzestrate cu o perdea specială, care va fi la dorinţă închisă sau deschisă de către proprietar.

Faţada casei va fi finisată parţial cu tinc şi parţial cu un lemn special. Conform proiectului, fiecare apartament va fi dotat cu o cazangerie separată cu o suprafaţă de 7-10m2 în care va fi instalat un cazan modern, boiler de 100l de rezervor, şi în care va rămâne loc pentru maşina de spălat şi tabla de călcat. La fiecare apartament va fi instalat un sistem de încălzire fără calorifere sau calorifere din secţii de aluminiu. Fiecare apartament va fi dotat cu o usa blindata cu câteva lacăte de siguranţă.

In acest complex vor fi instalate 3 ascensoare cu capacitatea de 680 de kg, fiecare, de tip “OTIS” francez, celui din mijloc datorită transparenţei dându-i posibilitatea să aibă o privelişte panoramică. Posibilitatea de a se urca în ascensor şi a se deplasa cu el vor avea numai proprietarii sau oaspeţii lor, deţinători de o cartelă specială.

Datorită la aceşti factori favorabili pentru trai, creaţi de atmosfera unicală a complexului, suntem încrezuţi că, fiecare proprietar se va simţi deosebit de bine în locuinţa sa. Doritorii de a locui in linişte şi comfort, alături de natură, Vă aşteptăm!str.Burebista,108 of.313

Scara: 1 2 3
Etaj Scara:1
Camere: 3 , 145 m² Camere: 3 , 182 m²
Scara:2
Camere: 4 , 225 m² Camere: 4 , 224 m²
Scara:3
Camere: 3 , 154 m² Camere: 3 , 144 m²
8
Ocupat   Ocupat  
Ocupat   Ocupat  
Ocupat   Ocupat  
7
Ocupat   Ocupat  
Ocupat   Ocupat  
Ocupat   Ocupat  
6
Ocupat   Ocupat  
Ocupat   Ocupat  
Ocupat   Ocupat  
5
Ocupat   Ocupat  
Ocupat   Ocupat  
Ocupat   Ocupat  
4
Ocupat   Ocupat  
Ocupat   Ocupat  
Ocupat   Ocupat  
3
Ocupat   Ocupat  
Ocupat   Ocupat  
Ocupat   Ocupat  
2
Ocupat   Ocupat  
Ocupat   Ocupat  
Ocupat   Ocupat  
1
Ocupat   Ocupat  
Ocupat   Ocupat  
Ocupat   Ocupat  

înapoi
Bgtransparentbottom

Изображения проекта

Untitled_thumb
01_thumb
02_thumb
03_thumb
04_thumb
05_thumb
06_thumb
07_thumb
08_thumb
09_thumb
10_thumb
011a_thumb
010a_thumb
09a_thumb
08a_thumb
06a_thumb
07a_thumb

Изображения строительства

2013 iunie
Img_5871_thumb
Img_5867_thumb
Img_5867_thumb
Img_5864_thumb
Img_5865_thumb
Больше изображений

Harta


View Burebista, 108 in a larger map

Другие проекты

© 2018 EXFactor Group Site-ul realizat în web-studio.md