Parcarea multietajată a Aeroportului Internațional Chișinău

Следующий проект
(М.Sadoveanu, 11/1)
Bgtransparenttop

Parcarea multietajată a Aeroportului Internațional Chișinău

Lucrările de construcție a parcării multietajate a Aeroportului Internațional Chișinău au fost finisate.

Parcarea cu o suprafață de 23 mii metri pătrați compusa din patru etaje și o capacitate de 823 de locuri, iar costul este de aproximativ șapte milioane de euro.

Vladimir Tonu, directorul și administratorul „Exfactor Grup”, compania care a efectuat lucrările de construcție, a declarat că aceasta este prima „schimbare la față” a Aeroportului Internațional Chișinău. Această parcare ofera comoditate și confort vizitatorilor Aeroportului, iar circulația rutieră nu mai este fi îngreunată din cauza mașinilor parcate pe marginea șoselei. Parcarea consta din patru nivele, iar la nivelul superior sunt prevăzute locuri de parcare și pentru persoanele cu dizabilități locomotorii. Noua parcare este dotată cu patru căi de acces: două intrări și două ieșiri.

În final, avem una din cele mai mari parcări din Republica Moldova dotată cu ultimele tehnologii. Pentru primele etaje avem o înălțime de 2,3 metri, iar la ultimul etaj înălțime de 2,8 metri, ceea ce permite ca să fie parcate și mașini de o înălțime și capacitate mai mare. Sistemele de iluminat sint de noua generație, bazate pe tehnologiile LED”.

Au fost instalate și două lifturi de pasageri și marfă, precum și două căi de acces pentru pietoni, pante pentru valize etc. „Ascensoarele sunt dotate cu temperatură, radio și oglindă. Acestea au o capacitate de 1000 de kg și vor putea urca până la 10 persoane. Balustradele sint satinate astfel încât să nu se acumuleze praful și să nu rămână urme. La fiecare etaj sunt instalate câte șase ceasuri după cum urmează: două indica ora Moldovei, două ora Moscovei și două ora din UE.

Fiecare etaj al parcării are culoarea sa (galben, portocaliu, sur și roșu) pe motiv ca să fie ușor identificat de șoferi. Astfel, pilonii și podeaua de la fiecare etaj va avea o culoare a sa. La intrare în parcare vom avea un panou electronic informativ care va arăta câte locuri sunt disponibile la fiecare etaj. 

Partea exterioară a parcării are un design modern, iar fațada va fi construită dintr-un material de producție germană. Parcarea este dotată cu un sistem de supraveghere video, un punct de pază și un sistem de acces-control. Fiecare pilon din parcare este dotat cu ungherașe reflectorizante din cauciuc și bordură din cauciuc pentru a evita deteriorarea automobilelor.

La intrare clienții vor primi un tichet de acces, iar la ieșire, în baza acestui tichet vor efectua plata în funcţie de timpul de staţionare. Se achita în numerar sau cu cardul. Este un sistem modern de ultimă generație, utilizat în țările UE.

înapoi
Bgtransparentbottom

Изображения проекта

Ap_1_thumb
Ap_2_thumb
Ap_3_thumb
Ap_4_thumb
Ap5_thumb
Ap6_thumb
Ap_7_thumb
Ap_8_thumb
Ap_9_thumb
Ap_11_thumb
Ap_12_thumb
Ap_13_thumb
Ap_14_thumb
Ap_15_thumb
Ap_16_thumb
Ap_17_thumb
Ap_18_thumb
Ap_19_thumb
Ap_20_thumb
Больше изображений

Harta

Другие проекты

© 2018 EXFactor Group Site-ul realizat în web-studio.md